Det nyeste fra Apple

Apple slapp sin nyeste Apple Watch, serie 5, i 2019. Den inkluderer en Retina-skjerm som alltid er på, slik at du alltid kan bruke din smartklokke. Med 18 timers batteritid og mange spennende funksjoner, betyr dette at Apple Watch har blitt enda bedre. Den har noe å tilby alle og enhver. Apple Watch er ikke bare en klokke – den er en liten hjelper på håndleddet.

Allsidig smartklokke

Apple Watch tilbyr ikke bare en rekke funksjoner, men også muligheten for en rekke tilbehør. Med utbyttbart armbånd, kan du for eksempel endre på utseendet på klokken din etter anledningen. Du kan også kjøpe et vanntett deksel, dersom du vil ut og svømme. Beskyttelse for skjermen kan også være kjekt å ha, for å unngå riper. Ta en titt her hvis det er noe du trenger!

Ikke bare en klokke

Apple Watch lar deg se hvor mye klokken er, uten å løfte armen. Det er ikke det eneste den gjør! Du kan følge med på hjerterytmen og pulsen din, såvel som aktivitetsnivå og trening. Apple Watch 5 sier også fra om det er veldig mye støy rundt deg som kan skade hørselen. Skulle du være uheldig og falle, kan klokken ringe nødnummer – uansett hvor i verden du er.