Den ultimate nettbaserte spillguiden

Det kan få oss til å le, gråte, rødme, smile og kjefte – spill som er gode er nesten alltid like emosjonelt engasjerende som å se på film, eller som å oppleve reelle eventyr. På internett er det en rekke nettsteder som kan levere den underholdningsopplevelsen du søker, og det krever derfor litt innsats for å manøvrere seg frem til de aller beste. Heldigvis finnes det hjelp å få, og vi ser nærmere på hvor de beste spillene finnes.

Besøk en spillside

Vil du ha litt action eller eventyr? Eller hva med strategi og hjernetrim? Sport, lek og moro, arkade eller motor? Disse er blant kategoriene du kan velge mellom på de mange ulike spillsidene som florerer på nettet. Det finnes spill for alle aldre – alt fra lærerike spill for småbarn, til mer kompliserte hjernetrim-spill for de litt eldre. Bare husk å spille med måte, spilleavhengighet er nemlig et reelt problem, skriver TV 2 Søk gjerne etter spillsider i en søkemotor, så kommer alternativene på rekke og rad. Kanskje en runde på det tradisjonelle «Bubble Shooter» kan friste?

Jakten på gevinster

Spillopplevelsen blir enda bedre dersom du kan vinne penger underveis. Dette er realiteten på Videoslots. Denne nettsiden har virkelig alt av underholdene spill. Du kan gå fra klassisk rulett, Texas hold’em og Starburst til videoslots inspirert av Game of Thrones og et spill med syngende eksploderende skjeletthoder i Esqueleto Explosivo. Her kan du kombinere spenningsbehovet med store gevinstmuligheter, og det er vel toppen av alt man kan ønske seg når man først søker etter underholdning på nettet. Det er også en fordel at instruksjoner og beskrivelser kommer på norsk.Uansett om du foretrekker enkle spill som får tiden til å gå eller om du foretrekker spill med mulighet for jackpotter og store gevinster finnes det noe for deg.